Zoonen.com
 
Klicka för att tipsa någon om denna sida. Klicka för att skriva ut denna sida.
 

Nya inlägg
Påsklovet slut :(
YAY!
Herregud ändå!
Hemma igen
Hoppsan...
Hmm?
Kompiz
Förstår inte riktigt

Arkiv

Index
april 2012
juli 2011
juni 2011
april 2011

 

Kompiz
Söker bra kompizar!
Övrigt, ej djur, Övrigt, ons apr 27, 2011, 14:08
Visad: 356 ggr, Röster: 0, Betyg: -

Hej svejs!

Just nu letar jag kompizar. För när jag har varit inne så länge på en så bra sida så börjar det bli lite tråkigt. Då skulle jag vilja ha någon att prata med och så. Just därför letar jag kompizar.

Några av mina intressen är: Pets, Zoonen, Spela datro (Sims Djurliv eller Titan Quest), hundar, lite katter (men inte sphynxen), gillar Green Day, Smokie, Lady GaGa, Iron Maiden, Bon Jovi, Johan och Vilbert, m.m. Lite olika.

Dom hund- och kattraser jag gillar mest är (börjar med hundar) Finnspets, Gråhund, Collie, Lapphund, Vallhund, EU-rasier, Tax och Laika. Katter är Skogskatt, Ragdoll, Brima och Perser. Vilda katter är väl Lejon, Panter, Leopard, Gepard, Tiger, Karakal, Ozelot, Serval, ja nästan alla. Vilda hunddjur då. Dingo, Manvarg (tror att det är en hunddjur, men vet inte riktigt), öronhund, och så vargar.

Mitt i alltihopa så hoppar Triops in, det urtida vattenlevande djuret. Har tre ögon, bla, bla, bla. Finns på CoolStuff!

Jag är lite intresserad av Olmen också. En ödla av något slag, fast den har inga ögon och lever i vatten. Den har typ tryckkänsliga organ för att hitta vägen plus att den har luktsinnet till hjälp. Hoppas att någon är intresserad av mig och mina hund- och kattraser. Och Olmen och Triops såklart!

Skrivet av Zakko4ever


Kommentarer (0)

 

 

 

Användarnamn

Lösenord


 
 

Länkar

 
 

Sök på Zoonen

 
 
Medlemmar    Artiklar

 
 

Inloggade just nu

 
 
 


0 tänkbara bloggare

 
© 2017 Zoonen, Om Cookies