Zoonen.com
 

Steg 1: Regler » Steg 2: Mobilregistrering » Steg 3: Aktivering

Hej!

Kul att du vill bli medlem på Zoonen! Vi är Sveriges äldsta och största djurcommunity och det är HELT GRATIS att vara medlem och använda alla de funktioner som finns här såsom att ha en egen Zoon-sida, annonstorg, artikelarkiv, forum, blogg, bild- och filmgalleri, chat m.m. Här kan du också lära känna några av våra 47549 kunniga, trevliga och djurintresserade medlemmar, ställa frågor till dem eller dela med dig av dina djurkunskaper.

För att bli medlem måste du gå igenom tre steg. Det första steget är att läsa igenom den information du ser här nedanför. Det är viktigt att du läser igenom allt eftersom det finns lagar och regler som bestämmer vad du får och inte får göra på ett forum såsom Zoonen.

Lagen om upphovsrätt
Zoonens community är en elektronisk anslagstavla. Allt du laddar upp till ditt medlemskonto på Zoonen är du enligt lag själv ansvarig för och kan ses av alla som besöker Zoonen.com, både medlemmar, icke-medlemmar samt sökmotorer. Lagen om upphovsrätten gäller på Zoonen som på alla andra communities. Det betyder att du får inte ladda upp en bild eller film som du inte själv är ägare till eller har ägarens tillstånd att ladda upp. Detsamma gäller för texter. Bryter du mot detta så kan upphovsmannen, ägaren till bilden, filmen eller texten, åtala dig med stöd av lagen om upphovsrätten. Zoonen.com tar bort bilder och texter om vi blir uppmärksammade på att dessa är uppladdade/kopierade utan upphovsmannens tillåtelse. Vi tar även bort inlägg som syftar till att svartmåla individer eller näringsidkare om de rapporteras. I många fall tar vi även bort medlemmen som brutit mot lagen eller våra regler.

Zoonens viktigaste regel
På Zoonen samsas människor i olika åldrar med mycket olika djurintressen. Tänk på att respektera andra och deras djur!
Den här regeln är den viktigaste på Zoonen. Vi vill att våra medlemmar skall våga ställa frågor och ge svar utan att vara rädda för att någon skall skriva något elakt till dem. Var därför ALLTID TREVLIG mot andra medlemmar för om du inte är det så är risken stor att du kommer bli ombedd att lämna oss.

Var beredd på att i vissa medlemsgallerier kan det finnas bilder som du kanske kommer att uppfatta som otäcka, t.ex. matningsbilder. Undvik då dessa gallerier och gör dig INTE skyldig till påhopp genom att skriva något elakt i någons gästbok. Personliga påhopp och anklagelser hör inte hemma på Zoonen och de som inte respekterar detta ber vi lämna oss.

/Kai *trivselpolisen*

Det går inte längre att registrera sig på Zoonen 


 

 

Användarnamn

Lösenord


 
© 2017 Zoonen, Om Cookies